0113 – 269 578 info@praktijkvillanova.nl

Over ons

Wanneer je overweegt om je zorgen met een ander te delen, is het fijn om te weten met wie je te maken krijgt. Daarom wil ik me graag aan u voorstellen.

Janneke Nieuwenhuyzen

Mijn naam is Janneke Nieuwenhuyzen-Tanis. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we drie jongvolwassen kinderen.

Na mijn studie klinische- en orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit in Leiden heb ik in 1989 een baan gekregen als orthopedagoog bij een schoolbegeleidingsdienst. Mijn taken bestonden vooral uit het onderzoeken van kinderen met leer- en gedragsproblemen in het (speciaal) basisonderwijs en het adviseren van leerkrachten en ouders. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitvoeren van sociale vaardigheidstrainingen bij kinderen en jongeren. Naast mijn werk voor de scholen heb ik een aantal jaren met plezier les gegeven aan een oudercursus en zitting gehad in verschillende commissies op het gebied van leerlingenzorg. In de geestelijke gezondheidszorg heb ik werkervaring opgedaan op een ambulante afdeling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Ik heb daar mijn kennis verdiept van ontwikkelingsstoornissen en ouder-kindrelatieproblemen.

 

Vanaf 2008 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk voor opvoedingsadvies en psychologische hulp. Het is mijn missie om kinderen en jongeren die bedreigd worden in hun ontwikkeling weer perspectief te bieden. Daarnaast vind ik het een uitdaging om met ouders mee te denken over het opvoedingsproces. Mijn christelijke geloofsovertuiging is een belangrijke inspiratiebron bij het bieden van een luisterend oor en een helpende hand…

Contactgegevens

Drs. A. Nieuwenhuyzen-Tanis

Govert Flincklaan 1
4401 SG
YERSEKE


T
(0113) 269578
info@praktijkvillanova.nl

Contactpagina

NVO  NIP  NvGzP  registraties